E mërkurë , 3 Qershor 2020

El Cheka thumbon ASH dhe BESA

Opozita shqiptare në Maqedonin Veriore jan kapur pas Maxhar Telekomit dhe zgjedhjeve parlamentare.
Me kë doni të garoni në zgjedhje?
Për kriminelët dhe ata që keqpërodrën detyrat duhet të kërkoni burg ju si opozit jo gara!
Më duket se as ju nuk qenkeni më ndryshe, mos na garantoni edhe ju si BDI-ja pas zgjedhjeve se do bëni diçka se jemi mbushur me ata gënjeshtra, por keni fuqin të bëni më shum si opozit, të hetohen gjitha rastet nga prokuroria speciale ose edhe ju shkoni në dreq të mallku.

Check Also

Lagja e Trimave – 9 Maji 2015 (fotogaleri)

Never forget Pesë vite nga luftimet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015 në …