E hënë , 17 Shkurt 2020
Ballina / Maqedoni / Kumanova dhe Likova, rajoni i 5 ministrave në kabinetin qeveritar,ma mirë mos i kishin !

Kumanova dhe Likova, rajoni i 5 ministrave në kabinetin qeveritar,ma mirë mos i kishin !

Kumanova dhe Likova, rajoni i pesë ministrave në kabinetin qeveritar. Arbër Ademi, ministër i Arsimit, Sadulla Duraku ish ministër i Ekologjisë aktualisht i Sistemit Politik, Oliver Spasovski, ministër i Brendshëm, Trajan Dimkovski ministër i Bujqësisë dhe Zorica Apostolskas, ministre për Investime të huaja. Por sa qytetarët e rajonit të Likovës dhe Kumanovës kanë parë të mira nga bashkëvendësit e tyre? Likova e cila për 2 vite kishte ministër Ekologjie, përveç papastërtisë nuk ka ujë për pije. Edhe pse penda furnizon me ujë të pijshëm rajonin e Kumanovës, fshatrat e Komunës së Likovës ujin për pijë e sigurojnë nga puset. Sistemi i ujësjellësit është instaluar, ndërsa stacioni i filtrimit ka gati 1 vit që ndërtohet dhe akoma nuk ka përfunduar. Punimet filluan më 15 shtator 2018.

Kumanova e Likova, rajoni i pesë ministrave

Kumanova dhe Likova, rajoni i pesë ministrave në kabinetin qeveritar. Arbër Ademi, ministër i Arsimit, Sadulla Duraku ish ministër i Ekologjisë aktualisht i Sistemit Politik, Oliver Spasovski, ministër i Brendshëm, Trajan Dimkovski ministër i Bujqësisë dhe Zorica Apostolskas, ministre për Investime të huaja. Por sa qytetarët e rajonit të Likovës dhe Kumanovës kanë parë të mira nga bashkëvendësit e tyre? Likova e cila për 2 vite kishte ministër Ekologjie, përveç papastërtisë nuk ka ujë për pije. Edhe pse penda furnizon me ujë të pijshëm rajonin e Kumanovës, fshatrat e Komunës së Likovës ujin për pijë e sigurojnë nga puset. Sistemi i ujësjellësit është instaluar, ndërsa stacioni i filtrimit ka gati 1 vit që ndërtohet dhe akoma nuk ka përfunduar. Punimet filluan më 15 shtator 2018.

Posted by Alsat on Sunday, July 7, 2019

Check Also

Policia mbrëmë prángosi një person të njohur të afërt me Zaevin

Portali Lider ka shkruar se policia në Shkup mbrëmë ndaloi Nafi A, person i kërkuar …