E hënë , 6 Prill 2020
Ballina / Maqedoni / Lëvizja Besa nuk ndalet,sot i mipriti gurbetqarët në Tabanoc

Lëvizja Besa nuk ndalet,sot i mipriti gurbetqarët në Tabanoc

Forumi Rinor i Lëvizjes BESA sot në një mënyrë të veçantë, priti mërgimtarët dhe iu uroj mirëseardhje. Në shenjë respekti, mërgimtarëve iu dhurua nga një shishe uji dhe nga një plis. Pas një ore aktivitet kur gjithë në kufi e përshëndetën këtë iniciativeë, dikujt i pengoi dhe një zyrtar shqiptar i policisë njoftoi përfaqësuesin e Forumit Rinor se duhet të largohen nga pika kufitare dhe të mos vazhdojnë me aktivitetin.

Kryetari i forumit rinor Lirison Useini deklaroi

Lëvizja BESA ka çdoherë dy opsione;

As policia kufitare në Tebanovcë nuk mund të na pengoj t’i mirëpresim mërgimtarët duke iu uruar mirëseardhje në vendlindje, por as edhe Policia në Tetovë nuk mund ta ndaloj këtë Uragan shprese.

Check Also

Profesori univerzitar Maliqi-Votimi poshtërues!

ASNJËHERË NUK KAM BESUAR PËR KËSO VOTIMI POSHTRUES TË DEPUTETEVE TE PARLAMENTIT TË REPUBLIKËS SË …