E mërkurë , 3 Qershor 2020

Del jashtë kontrollit situata në Kuvendin e Preshevës

Del jashtë kontrollit situata në Kuvendin e Preshevës

Pamjet që do të shihni më poshtë, paraqesin momentin kur për shkak të pamundësisë së vazhdimit të seancës në hapsirën e kuvendit komunal, Kryetari i Kuvendit Sami Salihu merr vendim që mbledhja të mbahet në sallën e konferencave. Paraprakisht për shkak të shkaktimit të një incidenti, duke shkulur mikrofonin dhe rrëzuar foltoren, nga mbledhja u përjashtua këshilltari nga rradhët e PVD-së Rinor Krasniqi.

Ky i fundit dhunshëm tentoi të qëndroi në mbledhje, gjë për të cilën u ftua sigurimi i Komunës që të sigurojë mbarëvjajten e mbledhjes.

Për më tepër shikoni pamjet e marrura nga Televizioni Aldi.

Nderprerja e Seances se IV te kuvendit Komunal

Del jashtë kontrollit situata në Kuvendin e Preshevës Pamjet që do të shihni më poshtë, paraqesin momentin kur për shkak të pamundësisë së vazhdimit të seancës në hapsirën e kuvendit komunal, Kryetari i Kuvendit Sami Salihu merr vendim që mbledhja të mbahet në sallën e konferencave. Paraprakisht për shkak të shkaktimit të një incidenti, duke shkulur mikrofonin dhe rrëzuar foltoren, nga mbledhja u përjashtua këshilltari nga rradhët e PVD-së Rinor Krasniqi.Ky i fundit dhunshëm tentoi të qëndroi në mbledhje, gjë për të cilën u ftua sigurimi i Komunës që të sigurojë mbarëvjajten e mbledhjes. Për më tepër shikoni pamjet e marrura nga Televizioni Aldi.

Posted by Kjo eshte Presheva Jone on Tuesday, October 1, 2019

Check Also

Lagja e Trimave – 9 Maji 2015 (fotogaleri)

Never forget Pesë vite nga luftimet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015 në …