E hënë , 6 Prill 2020
Ballina / Maqedoni / Carovska: Paniku është i panevojshëm

Carovska: Paniku është i panevojshëm

Shkup, 12 mars – Mila Carovska nga LSDM vlerëson se menaxhimi i situatës nga ana e Qeverisë dhe institucioneve shëndetësore në vend po rrjedh në mënyrë të shkëlqyer.

Sipas saj edhe mediat po kujdesen që të përcjellin informacione të sakta në mënyrë që situate të jetë e qetë dhe e sigurt.

Me qëllim që të mos krijohet panik në opinion, Carovska thotë se Ministria e Shëndetësisë ka qasje maksimalisht transparente

Check Also

Profesori univerzitar Maliqi-Votimi poshtërues!

ASNJËHERË NUK KAM BESUAR PËR KËSO VOTIMI POSHTRUES TË DEPUTETEVE TE PARLAMENTIT TË REPUBLIKËS SË …