E hënë , 6 Prill 2020
Ballina / Maqedoni / Fërkime gjat dorëzimit të listave Alternativa e heq Arta Toçin nga lista !!

Fërkime gjat dorëzimit të listave Alternativa e heq Arta Toçin nga lista !!

Ka kaluar me shumë vështirësi dorëzimi i listave të kandidatëve për deputetë në KSHZ për koalicionin ASH-AAA ku sipas burimeve të portalit Informohu, ka qenë kandidimi i Arta Toçit në zonën 6 ku Alternativa e ka kundërshtuar këtë propozim dhe në vend të sajë të propozohet si i 3-ti Hysni Ismaili.

Përplasje tjetër e madhe ka qenë edhe kandidimi i kryetarit të degës Altrim Mamuti i cili edhepse i përkrahur nga shumica e tetovarëve nuk kaloi.

Si pjesë e listës në njësinë 6 u bënë

1.Zijadin Sela 2.Atnan Neziri 3.Ilire Dauti 4.Husni Ismaili

Check Also

Profesori univerzitar Maliqi-Votimi poshtërues!

ASNJËHERË NUK KAM BESUAR PËR KËSO VOTIMI POSHTRUES TË DEPUTETEVE TE PARLAMENTIT TË REPUBLIKËS SË …