E hënë , 6 Prill 2020
Ballina / Maqedoni / Zgjedhjet do të vazhdojnë pas situatës së jashtëzakonshme -shkruan anëtari i KSHZ-së Enver Salihi

Zgjedhjet do të vazhdojnë pas situatës së jashtëzakonshme -shkruan anëtari i KSHZ-së Enver Salihi

Pas mbarimit të seancës qeveritare ku ndëprehen gjitha aktivitet zgjedhore ,anëtari i KSHZ-së njofton opinionin se nesër ky organ edhe formalisht do të ndërprej zgjedhjet.

Ja postimi i plotë.

Sot në seancën e 25 zyrtarisht Qeveria e RMV-së ka shpallur ndërprerje të të gjitha aktiviteteve zgjedhore përshkak virusit Covid-19 dhe të njejtat do të vazhdojnë pas mbarimit të situatës së jashtëzakonshme.
Gjat ditës së nesërme do të mbahet seancë e KSHZ ku do ti ndërprejmë gjitha aktivitetet zgjedhore.
Asgjë nuk është më me rëndësi se shëndeti i qytetarëve.

Во текот на денешниот ден Влада на РСМ ја одржа 25-та седница со што со Уредба со законска сила се запираат сите постапки кои се однесуваат за изборниот процес поради превенција од ширење на вирусот Ковид 19 и истите постапки би ги продолжиле после завршување на вонредната состојба.
Во текот на утрешниот ден ДИК ке одржи седница за да формално ги прекине сите свои активности .
Ништо не е поважно од здравјето на граѓаните.

Check Also

Profesori univerzitar Maliqi-Votimi poshtërues!

ASNJËHERË NUK KAM BESUAR PËR KËSO VOTIMI POSHTRUES TË DEPUTETEVE TE PARLAMENTIT TË REPUBLIKËS SË …