E mërkurë , 3 Qershor 2020

Deklarata skandaloze e Teuta Arifi bëhet hit!!!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2709201509205987&id=1584834821642667

Check Also

Lagja e Trimave – 9 Maji 2015 (fotogaleri)

Never forget Pesë vite nga luftimet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015 në …