E mërkurë , 3 Qershor 2020

Kompania turke që po prodhon vaksinën kundër Koronavirusit është pronë e shqiptarëve nga Tetova

Shkencëtarët turq besojnë se janë pranë zbulimit të vaksinës për covid-19. Hulumtuesit në firma e njohur botërore e prodhimeve të barnave ‘Abdi Ibrahim’ thonë se ata tashmë kanë rezultuar të suksesshëm në trajtimin kundër koronavirusit (Covid-19) dhe në këtë muaj mund të fillojë edhe prodhimi i saj.

Check Also

Lagja e Trimave – 9 Maji 2015 (fotogaleri)

Never forget Pesë vite nga luftimet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015 në …