E enjte , 6 Gusht 2020
Mandatory Credit: Photo by Evan Vucci/AP/Shutterstock (10434333bm) Donald Trump, Sauli Niinisto. President Donald Trump speaks during a meeting with Finnish President Sauli Niinisto in the Oval Office of the White House, in Washington Trump, Washington, USA - 02 Oct 2019

Trump ndërpret fondet për OBSH-në në mes të pandemisë së koronavirusit

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, ka njoftuar se vendi i tij po ndërpret fondet për Organizatën Botërore të Shëndetësisë (OBSH) në mes të pandemisë së koronavirusit.

“Sot, po udhëzoj administratën time, të ndalë financimin e OBSH-së, ndërkohë që kryhet një shqyrtim, për të analizuar rolin e OBS-së, në keqmenaxhimin e rëndë dhe fshehjen e përhapjes së koronavirusit”, u shpreh Presidenti Trump.

Check Also

Zyrtare: 259.891 veta në Zvicër flasin shqip

62.8 për qind e popullsisë rezidente në Zvicër flasin gjermanisht ose “schweizerdeutsch” (dialektin zviceran të …