E mërkurë , 3 Qershor 2020

MJEKET KANE PERGJEGJESI PER SHENDETIN POR EDHE PER BLLOKIMIN E EKONOMISE

Nuk eshte aq i thjeshte problemi i ‘Koronavirusit..

Rreth Koronavirusit mjeket kane obligim te kujdesen per shendetin por kane edhe pergjegjesi per BLLOKIMIN E EKONOMISE
Ketu duhet te mendohet

KOST BENEFITI

Profesor YONANIDIS profesor ne univerzitetin e STANFORDIT nje nga univerzitetet me te njohura ne bote ne studimin e tij thote qe vdekshmeria ne moshat e punes deri ne moshen 65 vjec eshte 0,05% – 0.5% aty sillet..( e ka studimin te botuar)

A JA VLEN TE BLLOKOHET EKONOMIA ME KETE RISK KAQ TE VOGEL te MORTALITETIT TEK MOSHA E PUNES:

Check Also

Lagja e Trimave – 9 Maji 2015 (fotogaleri)

Never forget Pesë vite nga luftimet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015 në …