E mërkurë , 3 Qershor 2020

Halil Kastrati i del në ndihmë jetimave nga Haraçina!

O Zot lehteso e mos veshtireso!

Per ne rasti mbyllet sonte, ne e marrim persiper ndihmen per keta 7 jetim, diteve ne vazhdim do ta definojme ndihmen tone

Na kane thirre shume veta e na kane bere tag per kete rast ne Shkup andaj ju bejme me dije se kjo çeshtje mbyllet sonte menjeher

Kemi kontaktuar me perfaqesuesit tone ne Shkup, rasti eshte i ndishem andaj Irfan Buçi eshte duke u marr me kete rast dhe eshte ne kontakt me familjar

Per çdo definim te ndihmes tone do te jeni te informuar

Bamires Zoti kurr mos ju humbte

Check Also

Lagja e Trimave – 9 Maji 2015 (fotogaleri)

Never forget Pesë vite nga luftimet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015 në …