E mërkurë , 3 Qershor 2020

Lagja e Trimave – 9 Maji 2015 (fotogaleri)

Never forget

Pesë vite nga luftimet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015 në Lagjen e Trimave në Kumanovë. Familjarët e të burgosurve dhe të rënëve edhe sot kërkojnë drejtësi. Në disa qytete u mbajtën protesta, përmes të cilave familjarët kërkojnë rigjykimin rastit me ndihmën e faktorit ndërkombëtar. Protesta u mbajtën edhe në Shkup. Për t’i adresuar kërkesat e tyre, familjarët dhe organizatorët e protestës marshuan deri tek Gjykata Penale.

Check Also

Reagojnë familjarët e pacientes kumanovare: Vdiq nga zemra, jo nga Korona

Familjarët e kumanovares së ndjer nga COVID-19 për Tv Telma kanë deklaruar se ajo asnjëherë …