E martë , 7 Korrik 2020

Lidhje

Gruaja më e bukur në botë kërkon burrë

“Meshkuj, hajdeni” ,është apeli i Charlize Theron, një nga gratë më të bukura në botë, i cili i tha ‘Entertainment Weekly’ se po kërkon dashurinë. “Unë jam në dispozicion. Dikush duhet të më dalë përpara dhe të përpiqet “, tha fituesja e çmimit ‘Oskar’ për filmin” Monster , “të vitit …

Read More »