E hënë , 17 Shkurt 2020

Recent Posts

Ja sa para të buxhetit derdhen në llogari të partive politike

Nga buxheti i shtetit në llogaritë e partive politike këto ditë janë paguar 4,583,000 EUR dhe 319.800 EUR duhet të ndahen për qendrat partiake analitike, njofton Investigative Reporting Lab (IRL) duke u bazuar në të dhënat zyrtare nga Ministria e Drejtësisë. Këto mjete janë ndarë për gjithsej 39 parti politike …

Read More »