E hënë , 6 Prill 2020

Recent Posts

Carovska: Paniku është i panevojshëm

Shkup, 12 mars – Mila Carovska nga LSDM vlerëson se menaxhimi i situatës nga ana e Qeverisë dhe institucioneve shëndetësore në vend po rrjedh në mënyrë të shkëlqyer. Sipas saj edhe mediat po kujdesen që të përcjellin informacione të sakta në mënyrë që situate të jetë e qetë dhe e sigurt. …

Read More »

Kroacia dhe Serbia ndaloi hyrjen e shtetasve të RMV-së

Shumica shtetas të RMV-së që punojnë në very të Italisë, rreth 50 udhëtarë të 20 automjeteve u ndaluan në kufirin serbo-kroat, në vendkalimin “Batrovci”, transmeton Portalb.mk. Ky vendim vjen si rezultat I qëndrimit të Qeverisë serbe, ndaj qytetarëve që vijnë nga vatrat e virusit korona. Serbia gjithashtu anuloi edhe fluturimet që …

Read More »