E martë , 7 Prill 2020

Recent Posts

Lëvizja Besa shkel fuqishëm në Strimnicë!

Aty ku shkon për vizitë rasti Lëvizja BESA dhe kryetari Bilall Kasami grumbullohen aq shumë njerëz sikur në tubime partiake. Faleminderit Strimnicë për mikpritjen dhe respektin! Status nga Adnan Azizi-Sekretar organizativ Lëvizja Besa

Read More »