E enjte , 6 Gusht 2020

Recent Posts

Lëvizja BESA: Të hiqet ora policore dhe Bajrami të falet ne vend të hapur. Qeveria nuk sjell vendim per izolim 52 orësh

Kryesia Qendrore e Lëvizjes BESA, në mbledhjen online të mbajtur mbrëmë diskutoi rreth situatës aktuale politike në prag të vazhdimit të aktiviteteve të ndërprera rreth organizimit të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare dhe solli konkluzionin si vijon: – Në bazë të gjitha informacioneve nga institucionet relevante shëndetësore, si dhe situatës së …

Read More »

Specialisti Muhamed Kamberi me këshilla mjekësore për Kovid 19

Të dashur bashkëqytetarë dhe pacientë të mi, Ndiej nevojën të ju drejtohem për herë të fundit, sepse unë jam pjesë e juaj, por vazhdoj të shoh që hamendeni se ky virus është shaka dhe se shkakton një ftohje të lehtë… Edhe pse jeni të lënë që vet të kujdeseni për …

Read More »

Lagja e Trimave – 9 Maji 2015 (fotogaleri)

Never forget Pesë vite nga luftimet e 9 dhe 10 majit të vitit 2015 në Lagjen e Trimave në Kumanovë. Familjarët e të burgosurve dhe të rënëve edhe sot kërkojnë drejtësi. Në disa qytete u mbajtën protesta, përmes të cilave familjarët kërkojnë rigjykimin rastit me ndihmën e faktorit ndërkombëtar. Protesta …

Read More »