E enjte , 6 Gusht 2020

Recent Posts

Labi kritikon Qeverinë për ndalimin e dasmave në Kosovë!

Përshëndetje! REAGIM PËR KËTO VEPRIME TË ULTA! Më vjen keq tej mase ku kështu klasifikohen bizneset të cilat duhet bllokohen kinse per rastin e pandemise! 1 Ne si këngëtarë kemi marrur kopare, dhe ato nuk mund te kthehn përarsye se i kemi hargjua dhe tani si do te shtyhet dasma …

Read More »